https://www.futsal365.gr

Γ. Κολονιώτης: Να παρουσιάσουμε κάτι ξεχωριστό στη Λάρισα

Μια από τις πιο δυνατές μεταγραφικές μεταγραφές της νεοσύστατης ομάδας της Λάρισας, είναι ο τερματοφύλακας Γιώργος Κολονιώτης, ο οποίος έχει ήδη παραστάσεις από το άθλημα, ο οποίος αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στη Futsal Superleague με τη φανέλα της Εlite.

Ο έμπειρος goalkeeper μίλησε αποκλειστικά στο futsal365.gr για το νέο του ξεκίνημα, για το πως οι δρόμοι του τον οδήγησαν στην Λάρισα και τις βλέψεις που έχει η ομάδα της θεσσαλικής πρωτεύουσας στην παρθενική της εμφάνιση στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής

Futsal365.gr: Στη Λάρισα ξεκινάει κάτι καινούργιο κι έχοντας εμπειρία από το πέρασμα σου στην Ελίτ, είσαι ο καταλληλότερος για να πει στο φουτσαλικό κοινό και το φίλαθλο κοινό της Λάρισας δυο λόγια για την προσπάθεια σας.

Γ.Κολονιώτης: Στη Λάρισα και γενιότερα στη Θεσσαλία, ξεκινάει κάτι νέο και συγκεκριμένα το ποδόσφαιρο σάλας, η πρώτη ομάδα futsal του νομού και της περιφέρειας, η Larissa Futsal.
Με εμπνευστές και πρωτεργάτες τους Χ.Παπαδημητρίου και Β.Παπακων/νου ξεκινά αυτή η νέας προσπάθεια με όρεξη, όραμα και οργάνωση, πρωτόγνωρη ακόμα και για τα δεδομένα της Superleague στην οποία αγωνίστηκα τα τελευταία 2 χρόνια

Futsal365.gr: Πως αποφάσισες να ενταχθείς σε μια πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα, η οποία θα αγωνιστεί στη Β Εθνική, που απέχει πολύ από αυτό της Superleague, τόσο σε συνθήκες (βλ. ανοιχτά γήπεδα) όσο και σε επίπεδο;

Γ.Κολονιώτης: Επαγγελματικοί λόγοι με έφεραν στην ιδιαίτερη πατρίδα μου μετά από απουσία 12 χρόνων.
Από την αρχή πληροφορήθηκα για το σοβαρό εγχείρημα των Παπαδημητρίου και Παπακων/νου και η αγάπη μας για το Futsal μας έφεραν αμέσως κοντά

Futsal365.gr: Tι ειναι αυτό που σε κέρδισε από τους ανθρώπους της ομάδας και που σε έπεισε τελικά να πεις το πολυπόθητο (γι αυτούς) «Ναι»;

Γ.Κολονιώτης: H ταύτιση των απόψεων μας ήταν εμφανής από τα πρώτα λεπτά της γνωριμίας μας!
Με τους ακέραιους χαρακτήρες και των δύο τους, τους κοινούς στόχους που μοιραζόμαστε σε συνδυασμό με το όραμα για ανάπτυξη του αθλήματος σε όλη τη Θεσσαλία, το ναι ήταν δεδομένη υπόθεση.

Futsal365.gr: Έχοντας ήδη μια πρώτη εικόνα από την ως τώρα προετοιμασία, πως κρίνεις το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται η Λάρισα τόσο σε ομαδικό, όσο και σε ατομικό επίπεδο;

Γ.Κολονιώτης: Mε μια πρώτη ματιά έχω αποκομίσει πολύ θετικές εντυπώσεις σε όλα τα επίπεδα.
Τα περισσότερα παιδιά αγωνίζονται χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο του τοπικού ποδοσφαίρου της Λάρισας και σε ορισμένες περιπτώσεις έχουν διακριθεί σε εθνικό επίπεδο καθώς κάποια από αυτά εχουν αγωνιστεί σε Γ’ και Β’ Εθνική.
Η ενσωμάτωση και αφομοίωση του futsal είναι θέμα χρόνου στην ομάδα καθώς ο κόουτς Βασίλης Παπακωνσταντίνου κάνει καταπληκτική δουλειά σε όλα τα επίπεδα (ομαδικό και ατομικό με τον καθέναν ξεχωριστά)

Futsal365.gr: Τέλος, ποιες είναι οι βλέψεις σας σε αυτήν την παρθενική εμφάνιση στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής;
Γίνονται ακόμα και όνειρα για άνοδο στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού futsal με την πρώτη;

Γ.Κολονιώτης: Για αρχή θέλουμε να παίξουμε όσο το δυνατόν γίνεται σωστό futsal και να παρουσιάσουμε στο κοινό της πόλης κάτι ξεχωριστό και υγιές, που στο τέλος θα αγκαλιάσουν όλοι στη Λάρισα.
Το αν συνοδευτεί με άνοδο είναι κάτι που δε το γνωρίζω ούτε μπορώ να το απαντήσω αυτή τη στιγμή. Η πορεία μας στη Futsal League θα το δείξει.
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω το futsal365.gr για τη φιλοξενία και να ευχηθώ με τη σειρά μου σε όλα τα σωματεία και τους ποδοσφαιριστές καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *